Je bent nodig!

De Radboud Universiteit is een brede, internationaal georiënteerde en studentgerichte onderzoeksuniversiteit. Samen met Radboudumc scheppen we een intellectueel klimaat dat onze medewerkers en studenten inspireert en uitdaagt. Zo kunnen prestaties worden geleverd die de wetenschap verder brengen en de samenleving ten goede komen.

De wereld heeft grote uitdagingen het hoofd te bieden. Om dat te kunnen doen, zijn wetenschappers, studenten en betrokken burgers nodig die een bijdrage willen leveren aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Verbeterde vormgeving Demos

18-12-2018 | 10:49 Geplaatst op: Help een uniek democratiespel realiseren! Het spel dat we tot nu toe hebben laten zien was ons prototype. We zijn we erg tevreden met hoe dat eruitziet, maar voor de uiteindelijke editie hebben we de vormgeving nog wat verbeterd. We willen dat het spel wat compacter is en nog wat slimmer in elkaar zit dan het prototype. Gijs Huijbregts werkt daarom hard aan de definitieve vormgeving. Hier alvast een klein voorproefje van hoe de spelregels eruit gaan zien.  
Lees meer
Bekijk alle
€ 40

Susan

10-07-2020 | 15:59 Aan: Help mee kinderen in Namibië te inspireren! Ter ere van het pensioen van Jaap Vreeling!