Uitnodiging voor een donateursbijeenkomst

11-10-2023 | 16:40

Op 19, 20 en 21 oktober gebeurt er iets bijzonders op de campus van de Radboud Universiteit. Tijdens Radboud Art & Science kunt u zich onderdompelen in de wereld van kunst en wetenschap. Laat u meenemen naar het verleden aan de hand van muziek, film en dans. Loop langs fototentoonstellingen, lichtinstallaties en beeldende kunst die een uniek perspectief op de campus bieden. Ook zijn er liveconcerten, voorstellingen en interactieve performances op onverwachte plekken. Een mooie gelegenheid om u als donateurs van Radboud100 uit te nodigen op de campus en u bij te praten over een aantal projecten die u helpt realiseren.

Op zaterdag 21 oktober organiseren we voorafgaand aan het programma van Radboud Art & Science een bijeenkomst met interessante sprekers:

Johan Oosterman, hoogleraar Oudere Nederlandse Letterkunde en als directeur van Radboud Erfgoed initiatiefnemer van Radboud Art & Science; Welke rol kan erfgoed spelen in onderzoek en onderwijs? Hoe geven we objecten en verhalen uit het verleden een plaats binnen het verhaal van nu van de universiteit?

Hans de Kroon, hoogleraar Experimentele plantenoecologie, praat u bij over het project Future Dikes waarin wordt onderzocht hoe we de Nederlandse dijken kunnen versterken met een soortenrijke grasbekleding.

Emine Bala en Onur Topaloglu volgen met een financiële bijdrage uit Radboud100 een masteropleiding aan de Radboud Universiteit. Lia Kleuskens, coördinator van Radboud Welcomes Newcomers, vertelt over hun ervaringen en hoe het is om als vluchteling weer te kunnen studeren.
Datum: zaterdag 21 oktober a.s.

Locatie: Berchmanianum, Houtlaan 4 te Nijmegen

Aanvang: ontvangst vanaf 12.30 uur, bijeenkomst van 13.00 - 14.00 uur.

Aansluitend: Radboud Art & Science.
Radboud Art & Science is vrij toegankelijk en wordt georganiseerd samen met culturele partners als het Valkhof Museum, InScience, Wintertuin, Introdans, Piano Biënnale, verschillende artists in residence, zoals Katinka Polderman, Clean Pete en Roos Rebergen, en studentenorganisaties.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden voor deze donateursbijeenkomst door een mail te sturen aan fondsenwerving@ru.nl. Geeft u a.u.b. aan met hoeveel personen u wilt komen.